Bitcoin kontantprisanalyse: 28. desember

Bitcoin Cash har hatt en stigning siden slutten av september, men de siste 4 ukene har det blitt mer turbulent. Krypto-eiendelen klarte å bryte motstandsnivået på $ 341 et par ganger, men verdien ble oppfylt av en korreksjon i løpet av de neste 24 timene. Ved pressetiden var BCH i en lignende situasjon igjen, med muligheten for en tilbakeslag ekstremt sannsynlig.

1-dagers Bitcoin Cash-diagram

Som forklart tidligere, har Bitcoin Cash økt siden 22. september, med BCH som opprettholder en posisjon over stigende støttenivå. Det er også viktig å merke seg at 50-Moving Average fungerte som underliggende støtte, med token som spretter tilbake over MA konsekvent.

Den viktigste observasjonen som kan gjøres ved å se på BCHs markedsstruktur, er dens tilknytning til sidebevegelse. Det skjer ikke noe spesielt utbrudd, da Bitcoin Cash bare er avhengig av det kollektive bullish markedet. Kryptoaktiva toppet nylig $ 380, et nivå som var dets umiddelbare motstand i skrivende stund. Imidlertid, hvis de tidligere toppene er noen bevis, kan BCH forberede seg på en ny nedtur de neste dagene.

Med tanke på kryptovalutas volatilitet, bør støtten på $ 270 være det siste testområdet før en ny bevegelse høyere på kartene. På den annen side pekte markedsindikatorer på et høyere trekk før neste prisfall.

Markedsmessige begrunnelser

Som det kan vises i vedlagte diagram, så det ut til at EMA-båndene utvidet seg i horisonten, noe som kan tyde på en størkning av den bullish trenden ved pressetiden. Relative Strength Index eller RSI økte ganske mye også, og det så sannsynlig ut til å berøre den overkjøpte sonen på hitlistene.

Endelig pekte Awesome Oscillator eller AO også på utvinningen av bullish momentum på hitlistene. De grønne lysene på AOs histogram antydet en stigning, et funn som virket sammenhengende med BCHs prisbevegelse.

Konklusjon

For Bitcoin Cash er avhengigheten av Bitcoin tydelig. Kryptomarkedet vil fortsette å oppnå høyere høyder for Bitcoin Cash, men et radikalt skifte i fremtiden vil føre til massive korreksjoner under $ 300.